RecordingRoom presenteert  Welkom Wat Locatie Contact Opname! De Mix Masteren Achteraf Apparatuur Hardware Software Mics & Instr Verder Doorlooptijd Links C-Console

Wat is RecordingRoom?

RecordingRoom is een geluidsopnamestudio gespecialiseerd in opname en bewerking van geluid, spraak, zang en instrumenten. Daarnaast wordt ook reeds opgenomen geluid bewerkt, gerestaureerd, remixt of remastered.
Opname op hoogsta
and digitaal niveau met een maximum van 48 sporen tegelijkertijd waarvan tot 32 sporen analoog.
De kwaliteit van alle componenten (microfoons, kabels, voorversterkers, analoog-digitaal converters, etc.) staat voorop. 
 
En er is natuurlijk de liefde en devotie voor muziek, geluid en techniek. Tezamen maar toch ook los van elkaar. Het resultaat telt. De opname, de puurheid, de kleuring en bewerking, het totaal, de feel, de groove, de master.
RecordingRoom houdt er van om een keur aan mogelijkheden te hebben voor bewerking, manipulaties, effecten etc.  Omdat er voor gekozen is om de basis volledig digitaal te houden geeft dat een grote speelruimte met betrekking tot kleuring, manipulatie en variatie van geluid. Bijkomende voordeel is dat er sprake is van een volledige total-recall. 
Alle instellingen van alle kanalen en effecten worden vastgelegd en zijn later opnieuw oproepbaar.
 
RecordingRoom werkt volledig legaal. Voor alle gebruikte software is er een licentie. Dat valt gezien de bedragen van menig product niet altijd mee. Maar we willen simpelweg geen gelazer en zonder problemen de meest recente versies kunnen gebruiken. Daarnaast voelt het gewoon beter om te werken met producten die daadwerkelijk toebehoren.

RecordingRoom is geboren uit fascinatie, hobby en liefde. Vele jaren om te  te ontwikkelen. Niet alleen met betrekking tot technische en akoestische middelen maar vooral ook met betrekking tot geluid en muziek ofwel audio als zodanig. 
Met al haar geheimen, grooves en gevoelens.
 

RecordingRoom
houdt zich niet bezig met
PA en geluidsinstallaties. De liefde en specialisatie is opname en bewerking.   


RecordingRoom heeft zo nu en dan in een aantal opzichten wel eens de neiging om een ietwat
non-conformistische houding tentoon te spreiden.  

 

   

  Design RecordingRoom @ 2007