RecordingRoom presenteert  Welkom Wat Locatie Contact Opname! De Mix Masteren Achteraf Apparatuur Hardware Software Mics & Instr Verder Doorlooptijd Links C-Console

Achteraf

Als het eindproduct gereed is wordt dit uitgereikt op ťťn CD. De master. KopieŽn zijn tegenwoordig makkelijk te maken op bijna iedere thuiscomputer. Wees echter zuinig op de master en gebruik hem ook als zodanig. Bij kopieŽn van kopieŽn kunnen er immers onvolkomenheden insluipen. 

Dan komen er naast duplicatie ook dingen bij kijken als buma-stemra, hoes/coverontwerp, eventuele eigen internetsite etc. 

RecordingRoom maakt van vrijwel ieder project inclusief al het basismateriaal, de mix- en effectparameters een volledige back-up op DVD('s) of andere data-dragers zodat voor een eventueel later stadium altijd nog alle mogelijkheden openblijven. Dat wordt ook wel "total recall" genoemd.
Hoe de ontwikkelingen op het digitale geluidstechnische vlak zullen gaan is niet te voorspellen. Het basismateriaal, de audio, is ongetwijfeld over tien jaar nog te benaderen. Of dan alle gebruikte parameters en effecten nog exact zo zullen zijn geÔmplementeerd is niet te zeggen. De vernieuwing gaat tenslotte immer voort. Maar in principe is het mogelijk de bij de productie gebruikte effecten te installeren en toe te passen.

 

   

  Design © RecordingRoom @ 2007